simple website templates

E-mail szolgáltatás

Levelezéssel kapcsolatos szolgáltatásaink és leírásaink

Webmail

A Roundcube egy web alapú levelező kliens, mely a szerverünkön fut. Ezt interneten keresztül bármikor-bárhol eléred. Használatához csak az e-mail címedre és a hozzátartozó jelszavadra lesz szükség.
A kfki.hu oldalon belül IT szolgáltatások alatt található roundcube, az SZHK-s kollégákhoz tartozik!

Új jelszó igénylése

Amennyiben még nem rendelkezel jelszóval vagy régi jelszavad elfelejtetted, a webapps - Letmein oldalán tudsz kérni az alternatív e-mail címedre egy helyreállító e-mailt. Ehhez mindössze az energiás e-mail címedet kell megadnod.

Leírások

Levelezéssel kapcsolatos leírásainkat lentebb találod.

Fiók kezelés

Fiók beállításaidat webapps oldalon kezelheted.

Spamszűrés

A spamszűrést továbbra is az SZHK biztosítja, a beállításokat továbbra is az SZHK oldalán lehet elérni, belépés az e-mail címmel és a spamszűrési jelszóval lehetséges. Amennyiben ez nincs meg ugyanitt lehet egyszerhasználatos jelszót kérni.

Levelezési listák

Az alábbi címen érhetőek el az EK által használt publikus levelezési listák. Belépéshez e-mail cím és jelszó szükséges! Amennyiben fel szeretnél iratkozni levlezőlistára azt itt megteheted. Mindössze annyi dolgod van, hogy e-mail címmel és hozzá tartozó a jelszóval való bejelentkezés után, válaszd ki a levelezési listát melynek tagja szeretnél lenni, majd a subscribing to <lista> résznél töltsd ki adataidat, majd kattints a subscribe gombra. Ezután a megadott e-mail címre kiküldünk egy megerősítő e-mailt, mellyel meg kell erősítened e-mail címed érvényességét, hogy lista taggá válj.

Levelező szerver adatai

Bejelentkezés mindig e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval történik!

Szerver neme/címe (POP3/IMAP/SMTP) mail.it.energia.mta.hu
IMAP port993
POP3 port995
SMTP port587
POP3/IMAP titkosításSSL/TLS
SMTP titkosításSTARTTLS
AuthentikációNormál jelszó

Thunderbird beállítása

Thunderbird egy egyszerű és nagyszerű levelezőprogram. Beállítása mindössze pár kattintás és ha bármilyen hiba lép fel az könnyen orvosolható ezért előszeretettel ajánljuk.

  1. Letőltés és telepítés - Első lépésként amennyiben még nincs a gépeden Thunderbird töltsd le a hivatalos oldaláról és telepítsd. Letöltés!
  2. Adatok megadása - Miután elindítottad és rákattintottál a meglevő e-mail cím beállítására csak neved, e-mail címed és jelszavad megadására lesz szükség, további beállításokat a thunderbird automatikusan elvégzi.
Mobirise
Elérhetőség

KFKI 26.-os épület 109.-es szoba

Kapcsolat

Email: sysadmin@energia.mta.hu

Telefon: +36 1 392 22 22                 

Mellékek:
Támogatás: 1687
Szerver: 2675